Loodsen

So What Op zaterdagavond staat tegen half twaalf iedereen ineens op om op de fiets te springen, het is dan wel zo veilig om je even niet op de Vlietdijk te begeven want hier wordt dan de wekelijkse Landje - So What rally gereden.

Iedereen wil dan zo snel mogelijk naar deze uitgaansgelegenheid om zich ook hier van koele versnaperingen te voorzien. Deze tocht dient voor middernacht voltooid te zijn, omdat je anders niet meer binnenkomt.

Sommige loodsen (en nog veel meer leden van de groep) zijn zelfs af en toe (tot zeer regelmatig) achter de bar terug te vinden. Maar je zal ze vooral hangend op de blokken of swingend op de dansvloer terugvinden.

De Loodsen zijn zeg maar de hanggroepjongeren binnen scouting, de 17+-ers. Deze taak word op dit moment vervuld door Noa, Sammie, Jacco, Wiebe, Sjoerd, Tijs, Koen, Jona, PĂ©rine, Jasmijn, Klarissa, Nora, Storm, Brecht, Hylke, Heiko en Luc.

De Loodsengroep

Alles wat zij doen gebeurt onder het motto van plezier met een koele versnapering. Hoogtepunten in hun jaar zijn het zomerkamp, de Kaagcup en de Landelijke Scouting Zeilwedstrijden.
Van de wat meer energie kostende activiteiten zijn zij ook niet vies daarom wordt er ook mee gedaan aan de Admiralencup, oftewel de 70km-race. Hierbij is het de bedoeling om als snelste 70km te zeilen, roeien, wrikken, jagen en wat je maar bedenken kan. Deze race volbrengen zij in de - door het regenboog-motief - door het hele land bekende 802.

Verder is er nog het Loodsen-feestje bij uitstek: SKON, waarbij Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw in n weekend rond de jaarwisseling gevierd worden.

Voor meer informatie:
Noa Slooff06-48319202
 
 

Contactinformatie

Wilde Vaert (15 t/m 17½ jaar)

Jacco Croonen
wildevaertleiding@willibrordusgroep.nl

Loodsen (18 t/m 21½ jaar)

Noa Slooff
loodsen@willibrordusgroep.nl

Waterscouting St. Willibrordus

Vlietdijk 14a
2811 NB Reeuwijk

SN